RATUNKU - wiertarka padła w środku roboty zamiennik

wiertarka mi padła w środku roboty! Jakieś pomysły na szybki zamiennik?

198 polubień

jeśli masz w pobliskich marketach, to bierz Bosch. jest spoko i raczej nie zawiedzie

5 polubień

może Makita? u mnie działa bez zarzutu

11 polubień

spróbuj wynająć

33 polubienia

ja bym poszukał zamiennika w lokalnym sklepie, często mają promocje

34 polubienia

w zeszłym roku jak robiłem remont, Bosch uratował mi skórę. nie zawiodłem się ani razu

37 polubień

u mnie było podobnie, padła wiertarka w trakcie montażu kuchni. musiałem szybko coś wymyślić, więc pojechałem do Castoramy – tam mieli kilka modeli na promocji. wziąłem Parkside na próbę, bo nie miałem wielkich pieniędzy na nową. muszę przyznać, że śmigała lepiej niż się spodziewałem. czasem tańsze opcje też dają radę. jeśli nie masz auta, możesz zamówić przez ich stronę, a dostawa była dość szybka

17 polubień

też miałem kiedyś podobny problem, i szczerze mówiąc, wynajem to dobra opcja

25 polubień

w sobotę robiłem z użyciem makita i nie miałem żadnego problemu z mocą. polecam sprawdzić

35 polubień

Makita najlepiej dla mnie

11 polubień

polecam wynajem

42 polubienia

ja osobiście zawsze mam zapasową wiertarkę. Bosch i Makita to moje dwa pewniaki, ale w razie czego, lepiej mieć coś na podorędziu. przy dużych pracach musisz być przygotowany

26 polubień

@n.bielecki dzięki za info, spróbuję najpierw w Castoramie, a jak nie, to rzeczywiście wynajem może być opcją. dam znać, jak coś znajdę

23 polubienia

też polecam Bosch, ale jeśli masz duży projekt, to warto mieć coś solidniejszego. miałem kiedyś sytuację, że Bosch padł przy montażu dużych płyt i musiałem przejść na DeWalt. trochę drożej, ale niezawodność warta ceny. po prostu nie warto ryzykować na dużych projektach, bo jedna wiertarka może zatrzymać całą robotę

18 polubień