zdecydowałem się na FAKRO, bo były w promocji i miałem rekomendacje od sąsiada. działają już czwarty rok, bez usterek
u mnie VELUX, ale musiałem raz zmieniać uszczelkę, bo zaczęło się pocić. po wymianie spokój
przyznam, że bałem się przecieków jak u sąsiada, ale VELUX u mnie działa bez zarzutu
z montażem okien dachowych zawsze trzeba uważać, spotkałem się z przypadkami złych obróbek blacharskich. u mnie ekipa fachowa, VELUX zamontowane zgodnie z instrukcją, ale i tak sprawdzałem co chwilę
FAKRO super
u mnie serwis FAKRO był potrzebny raz, ale zrobili to szybko. nie wiem, jak z VELUX, ale FAKRO do tej pory bez zarzutów
miałem VELUX, zero kłopotów
VELUX u mnie działa świetnie, choć przyznam, że serwis jest czasem potrzebny. raz miałem problem z roletą, ale ekipa przyjechała w ciągu tygodnia i było po sprawie. to była szybka decyzja, bo przy budowie czasu mało, ale nie żałuję. w sumie to podobno niektórzy mają z FAKRO mniej problemów, ale u sąsiada FAKRO raz przeciekało, więc wybór nie był łatwy
@madej1992 dzięki za info, właśnie czekam na wycenę i zastanawiam się nad obu markami