FANGER laser CUBE zielona ktoś ma?

Jakieś opinie o fanger laser cube green? Jakieś opinie, konkretnie potrzebuję do malowania (żeby równo ponaklejać taśmy). Zależy mi żeby można było też zrobić skos. W miarę na cito potrzebuję odpowiedzi

176 polubień

dobra poziomica, mam kilka na magazynie w firmie tylko czerwonych, ale my robimy wyłącznie w środku, zielona to chyba to samo. dokładność bez zastrzeżeń, linia też w miarę, generalnie do 400-500 zł myślę że nic lepszego na teraz nie znajdziesz. ważna sprawa to że jak zablokujesz żeby zrobić skos to będzie migać że nie wypoziomowana, ale do tego żeby nakleić np taśmę malarską to jak znalazł

37 polubień

Jest w porządku, linia średnia (ani super cienka ani gruba), ale za to bardzo jasna.

35 polubień

@kmajewski No ja też byłem zaskoczony jak to daje ale to nie 360tka przecież więc ta sama moc idzie w pół lasera… ogólnie jak masz statyw to ja nie widzę sensu 360 bo statyw możesz obrócić zawsze i rzadko się robi całość budynku naraz, ja mam i 360 z innej firmy i tego fangera, jasniejsza linia i lepiej widoczna jest w cube green ale jak chce opierdzielić cały pokój naraz to 360… @dominik_bielecki ogólnie jak masz kupić jedną to kup sobie tego cube’a i porównaj jak to świeci vs 360tka jakaś będziesz w szoku…

36 polubień

ja miałem ją i cubixa od stanleya, powiedziałbym że podobne linie saom

21 polubień

git, zależy do czego konkretnie szukasz

44 polubienia

cena do jakości spoko, do wzięcia pod uwagę że to na baterie AA a nie akumulator, z jednej strony koszty wyższe użytkowania chyba że ogarniesz sobie akumulatorki AA(ja tak zrobiłem i nie żałuje) ale z drugiej żywotność urządzenia większa bo jak coś siada w poziomicach to zwykle to jest właśnie akumulator

59 polubień